• Switch Tenda SG105 5 Porturi Gigabit Desktop
  • Switch Tenda SG105 5 Porturi Gigabit Desktop

Switch Tenda SG105 5 Porturi Gigabit Desktop

Switch Tenda SG105 5 Porturi Gigabit Desktop

Din categoria Switch-uri

0 opinii
100.00 RON
80.00 RON
  • Producator: Tenda
  • Cod produs: TP00000223
  • Sku: T983070610
  • Livrare rapida cu verificare prin curier!

  • Pentru orice intrebare suna la (+4)0743300047


    Acest anunț a fost publicat de catre un vanzator privat.

    Ca urmare, legile privind drepturile consumatorilor nu se aplică în cazul achizițiilor pe care le faci de la acest vânzător. Informatii privind Drepturile Consumatorilor detaliate in sectiunea de mai jos.

Despre Switch Tenda SG105 5 Porturi Gigabit Desktop:

Tenda SG105 este un switch SOHO de 5 porturi Gigabit Desktop. Acesta oferă 5 porturi de auto-negociere de 10/100/1000Mbps, pe care le puteti utiliza pentru a stabili o retea LAN sau pentru a extinde reteaua uplink. In comparatie cu un comutator de 100M, acesta îmbunatateste viteza de transmisie de pana la 10 ori, eliminand blocajul de lațime de banda în cascada. Acesta sustine instalarea desktop si montarea pe perete. Fara configuratie, poate fi redata o data conectata.
Cu conectivitate stabila si funcții usor de utilizat, este perfect potrivit pentru reteaua de dormitoare scolare, birouri mici, birouri de domiciliu si Supraveghere video.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun
Imagine de verificare
Acest anunț a fost publicat de către un vânzător privat.
Ca urmare, legile privind drepturile consumatorilor nu se aplică în cazul achizițiilor pe care le faci de la acest vânzător.
Este deosebit de important să discuti toate aspectele cu vanzatorul si sa iei in seama sfaturile noastre cu privire la siguranta în interacțiunile cu vânzători privati.

Există mai multe entități implicate atunci când cumperi un produs sau serviciu de pe site-ul www.tradecj.eu.
Fiecare dintre acestea au următoarele responsabilități:
Site-ul www.tradecj.eu este responsabil pentru furnizarea serviciilor online, precum contul, publicarea și promovarea anunțurilor, posibilitatea de a cumpăra produse cu Livrare prin www.tradecj.eu.
Vânzătorii privati sunt responsabili pentru vanzarea si trimiterea produsului sau prestare serviciu exact asa cum este descris in anunt.
Dacă ai întrebări legate de achiziția ta, îți recomandăm să contactezi direct vânzătorul privat.
Partenerii noștri de livrare sunt responsabili pentru livrarea produselor către tine, conform Modalitatii si conditiilor de livrare.

Produse asemanatoare