Intrebari frecvente

Livrare

Livrarea se realizeaza prin una din firmele de curierat cu care avem contract (Urgent Cargus, DPD, Sameday Curier, Nemo Express), prin Posta Romana sau prin livrare personala daca puteti ridica produsul din locatia noastra.

Prin curierat, firma transportatoare este aleasa de catre noi (din firmele specificate mai sus), alegand pentru locatia dvs. timpul de ridicare/livrare urgente, cat si costurile cele mai mici, ca tu sa primesti cat mai repede si fara extra-costuri.

Metoda de livrare cu verificare este disponibila doar la livrarea prin curier, limitata la unele zone de catre transportator.

Momentan nu acceptam livrarea cu alti curieri decat cei cu care avem contract (Urgent Cargus, DPD, Sameday Curier, Nemo Express)

Momentan nu acceptam livrarea in strainatate.

Durata medie a livrarii este: max 48h lucratoare prin curier in zone urbane, max 72 de ore lucratoare in zone rurale, intre 7-14 zile lucratoare prin Posta Romana.

Plata

Plata se poate efectua in 2 modalitati: la livrare cand primesti coletul, sau in avans in numarul de cont pe care o sa il primesti cand faci comanda online. Costurile de livrare pentru plati in avans este mai mica deoarece nu se mai percepe comisionul de ramburs de catre operatorii de livrari (Posta Romana sau firmele de curierat).

Plata ramburs este plata care o efectuezi la operatorul de livrari in momentul primirii coletului.

Produse

Completeaza formularul de retur pentru a remedia problema. Fii cat mai concret cand ne detaliezi.

Daca ai primit produsul spart prin curier, la livrarea cu verificare poti refuza plata si atunci coletul va fi returnat. Din pacate nu ne putem asuma responsabilitatea pentru conditiile de livrare si exista cazuri cand coletele ajung deteriorate la destinatar.

Te rugam sa ne contactezi in pagina de contact daca ai intampinat o problema.