Modalitatea si conditiile de livrare

Livrarea comenzilor

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de vanzator (persoana fizica sau juridica), valoarea totala a comenzii, de raza de acoperire a celui care livreaza, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului.

In general, comenzile plasate si confirmate in intervalul luni - joi pana in ora 16:00, sunt livrate in termen de 24 de ore de la confirmarea comenzii. Comenzile plasate vinerea dupa ora 16:00, sambata si duminica, se vor expedia luni. Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre Vanzator (persoana fizica sau juridica). Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei si nu extern.

Confirmarea acceptarii costurilor de livrare se face de catre client si Vanzator (persoana fizica sau juridica), prin e-mail sau/si telefonic, indiferent de valoarea comenzii, sau la acceptarea coletului la livrare. Plata de catre expeditor se face doar in cazul comenzilor cu valori mari acceptate de catre acesta prin confirmare, in rest se face doar de catre client la primirea coletului.

Livrarea comenzilor in general

-    modalitate de plata cash la livrarea personala a produsului, dupa verificarea acestuia.
-    modalitate de plata virament bancar la oricare din metodele de livrare disponibile, plata transportului se plateste la livrare in cazul curierului sau Postei Romane.
-    modalitate de plata ramburs direct la oricare din metodele de livrare (curier sau Posta Romana).

Livrarea comenzilor pe teritoriul Romaniei, la alta adresa decat cea a vanzatorului (persoana fizica sau juridica)

-    modalitate de plata virament bancar la oricare din metodele de livrare disponibile, plata transportului se plateste la livrare in cazul curierului sau Postei Romane.
-    modalitate de plata ramburs direct la oricare din metodele de livrare (curier sau Posta Romana).

Durata de livrare

Termenul de livrare estimativ este de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii pentru curier si 3-7 zile pentru expeditiile prin Posta Romana.

Dupa expedierea coletului, durata de livrare tine exclusiv de transportator si Trade Cluj sau Vanzatorul (persoana fizica sau juridica) nu poate fi tras la raspundere pentru intarzieri sau extra cost din cauza ariei de acoperire a transportatorului.

Preturi servicii postale

Prin Posta Romana, preturile incep de la 15.00 lei, pana in 5 kg, orice fractie a unitatii de masura este rotunjita.

Prin curier, preturile incep de la 27.99 lei, pana in 5 kg, orice fractie a unitatii de masura este rotunjita. 

Procesarea comenzilor in perioada sarbatorilor

In perioada sarbatorilor de Paste, de iarna, a evenimentului Black Friday, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 7-10 zile lucratoare depinzand de vanzator (persoana fizica sau juridica) si de operatorul de transport (posta sau curier).