• Sistem de analiza a retelei HP/Agilent 8754A, de la 4 la 1300 MHz, 80 dB, 50 Ohm

Sistem de analiza a retelei HP/Agilent 8754A, de la 4 la 1300 MHz, 80 dB, 50 Ohm

Sistem de analiza a retelei HP/Agilent 8754A, de la 4 la 1300 MHz, 80 dB, 50 Ohm

Din categoria Aparate de masura

0 opinii
2399.00 RON
 • Producator: Hewlett Packard (HP)
 • Cod produs: TP00000199
 • Livrare rapida cu verificare prin curier!

 • Pentru orice intrebare suna la (+4)0743300047


  Acest anunț a fost publicat de catre un vanzator privat.

  Ca urmare, legile privind drepturile consumatorilor nu se aplică în cazul achizițiilor pe care le faci de la acest vânzător. Informatii privind Drepturile Consumatorilor detaliate in sectiunea de mai jos.

Despre Sistem de analiza a retelei HP/Agilent 8754A, de la 4 la 1300 MHz, 80 dB, 50 Ohm:

Analizorul de retea 8754A este un sistem complet de testare a raspunsului la stimuli / raspunsuri, care combina o sursa de maturatori de 4-1300 MHz, o banda ingusta cu trei intrari, un receptor reglat si ambele afisari: rectiline si polar, intr-un pachet compact. Sursa convenabila incorporata incorporeaza afisarea digitala a frecventei de start sau de centru, capacitatea de a matura toata sau orice portiune din gama 4-1300 MHz si marcajele de cristal la intervale de 1, 10 sau 50 MHz pentru a permite calibrarea exacta a frecventei si masurare. Receptorul ofera o raza dinamica de 80 dB in doua canale independente de masurare pentru a permite masurarea simultana a oricaror doi parametri de transmisie sau de reflexie utilizand o singura setare de testare. Masuratorile de putere absoluta, raportul de marime, unghiul de faza si coeficientul de reflexie (sau pierderile de revenire) sunt afisate pe CRT complet calibrat cu rezolutii de pana la 0,25 dB si 2,5 grade pe diviziune majora. Interval de frecventa: 4 pana la 1300 MHz.

 • Documentatie & Fisiere
 • Spune-ti opinia

  Nota: Codul HTML este citit ca si text!
      Rau           Bun
  Imagine de verificare
  Acest anunț a fost publicat de către un vânzător privat.
  Ca urmare, legile privind drepturile consumatorilor nu se aplică în cazul achizițiilor pe care le faci de la acest vânzător.
  Este deosebit de important să discuti toate aspectele cu vanzatorul si sa iei in seama sfaturile noastre cu privire la siguranta în interacțiunile cu vânzători privati.

  Există mai multe entități implicate atunci când cumperi un produs sau serviciu de pe site-ul www.tradecj.eu.
  Fiecare dintre acestea au următoarele responsabilități:
  Site-ul www.tradecj.eu este responsabil pentru furnizarea serviciilor online, precum contul, publicarea și promovarea anunțurilor, posibilitatea de a cumpăra produse cu Livrare prin www.tradecj.eu.
  Vânzătorii privati sunt responsabili pentru vanzarea si trimiterea produsului sau prestare serviciu exact asa cum este descris in anunt.
  Dacă ai întrebări legate de achiziția ta, îți recomandăm să contactezi direct vânzătorul privat.
  Partenerii noștri de livrare sunt responsabili pentru livrarea produselor către tine, conform Modalitatii si conditiilor de livrare.

  Produse asemanatoare