• Modul transmitator dual HARMONIC HMC4000-20 PWRLink II
 • Modul transmitator dual HARMONIC HMC4000-20 PWRLink II
 • Modul transmitator dual HARMONIC HMC4000-20 PWRLink II

Modul transmitator dual HARMONIC HMC4000-20 PWRLink II

Modul transmitator dual HARMONIC HMC4000-20 PWRLink II

Din categoria Transmitatoare

0 opinii
850.00 RON
780.00 RON
 • Producator: Alti Producatori
 • Cod produs: TP00000397
 • Sku: T978266527
 • Livrare rapida cu verificare prin curier!

 • Pentru orice intrebare suna la (+4)0743300047


  Acest anunț a fost publicat de catre un vanzator privat.

  Ca urmare, legile privind drepturile consumatorilor nu se aplică în cazul achizițiilor pe care le faci de la acest vânzător. Informatii privind Drepturile Consumatorilor detaliate in sectiunea de mai jos.

Despre Modul transmitator dual HARMONIC HMC4000-20 PWRLink II:

Harmonic's PWRLink II este o familie de module cu transmitatoare laser DFB de 1310 nm. Proiectate pentru retele avansate de banda larga, transmitatoarele PWRLink II pot functiona singure in aplicatii de distributie locala sau in aplicatii inguste si in combinatie cu familia de transmitatoare modulate externa Harmonic pentru solutii complete de sistem. Modulele de transmisie PWL4900S sunt foarte compacte, cu 10 module de transmitatoare care se monteaza intr-o singura platforma HLP 4200 cu o singura unitate de rafturi. Modulele de transmitatoare se incadreaza in platforma prin adaptorul de transport al modulului HMC 4000. Ele sunt inteligente si usor de configurat prin intermediul interfetei usor de utilizat, permitand configurarea in cateva minute. Configurarea este posibila in trei moduri:
prin meniul panoului frontal al platformei HLP 4200WD, reglarea RF de pe panoul frontal al modulului sau sistemul NETWatch ™ Element Management System. Datorita circuitelor avansate de predistortie, transmitatorul PWRLink II de ultima generatie ofera performante ridicate cu suprimarea distorsionarii RF, permitand proiectantilor de sistem sa atinga performante foarte ridicate de la purtatoare la zgomot, evitand in acelasi timp problemele de supraalimentare ale receptorului. Performanta ridicata si fiabilitatea ridicata a transmitatoarelor sunt asigurate de un microprocesor si firmware-ul asociat care controleaza si monitorizeaza toate functiile vitale. Functiile monitorizate includ temperatura laserului si punctul de functionare, puterea optica si temperatura modulului. Raspunsul frecventei plane al emitatorului si gama larga a temperaturii de functionare maximizeaza performanta generala a retelei in banda larga. Componentele optice din cadrul modulului de transmitator PWRLink II au fost proiectate pentru a usura utilizarea si intretinerea. Conectorul optic este montat pe o placa detasabila pe partea din spate a unitatii. Aceasta caracteristica faciliteaza curatarea simpla a conectorului, asigurand o calitate constanta a imaginii.

Aplicatii

• Combinatie de difuzare video si redare digitala

• Cascade hibride DFB-1550 nm pentru canale, supertrunking si interconectări

• Transport de inaltă performanta de 900 MHz pe legaturi de pana la 45 km

• Difuzare analogica și digitala

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun
Imagine de verificare
Acest anunț a fost publicat de către un vânzător privat.
Ca urmare, legile privind drepturile consumatorilor nu se aplică în cazul achizițiilor pe care le faci de la acest vânzător.
Este deosebit de important să discuti toate aspectele cu vanzatorul si sa iei in seama sfaturile noastre cu privire la siguranta în interacțiunile cu vânzători privati.

Există mai multe entități implicate atunci când cumperi un produs sau serviciu de pe site-ul www.tradecj.eu.
Fiecare dintre acestea au următoarele responsabilități:
Site-ul www.tradecj.eu este responsabil pentru furnizarea serviciilor online, precum contul, publicarea și promovarea anunțurilor, posibilitatea de a cumpăra produse cu Livrare prin www.tradecj.eu.
Vânzătorii privati sunt responsabili pentru vanzarea si trimiterea produsului sau prestare serviciu exact asa cum este descris in anunt.
Dacă ai întrebări legate de achiziția ta, îți recomandăm să contactezi direct vânzătorul privat.
Partenerii noștri de livrare sunt responsabili pentru livrarea produselor către tine, conform Modalitatii si conditiilor de livrare.

Produse asemanatoare