• Lucent ORiNOCO Wireless LAN Power Over Ethernet Injector

Lucent ORiNOCO Wireless LAN Power Over Ethernet Injector

Lucent ORiNOCO Wireless LAN Power Over Ethernet Injector

Din categoria Retelistica

20 opinii
430.00 RON
  • Producator: Lucent
  • Cod produs: TP00000126
  • Livrare rapida cu verificare prin curier!

  • Pentru orice intrebare suna la (+4)0743300047


    Acest anunț a fost publicat de catre un vanzator privat.

    Ca urmare, legile privind drepturile consumatorilor nu se aplică în cazul achizițiilor pe care le faci de la acest vânzător. Informatii privind Drepturile Consumatorilor detaliate in sectiunea de mai jos.

Despre Lucent ORiNOCO Wireless LAN Power Over Ethernet Injector:

Lucent Orinoco Wireless LAN Power Over Ethernet Injector este un produs care ofera Power over Ethernet (PoE) capabilitate pentru intreaga familie Orinoco al intreprinderii, in aer liber, precum si la echipamente in zonele comune cu retea wireless, inclusiv puncte de acces, servere de acces si routere in aer liber. Acesta ofera o alternativa eficienta pentru instalarea echipamentelor de retea fara fir prin eliminarea necesitatii de blistere de putere (AC-DC convertoare) si instalarea cablurilor 110/220 V AC. Cu Ethernet activ, instalatorii de sisteme au nevoie pentru a rula doar un singur cablu Ethernet în loc de cabluri de alimentare și de date separate pentru fiecare statie de baza Access Point.
Unitatea Ethernet activa verifica in mod constant cablul Ethernet pentru un dispozitiv care se pot ocupa PoE. In cazul in care nu detecteaza un astfel de dispozitiv, Ethernet activ oprește putere pentru acel port. Aceasta capacitate de monitorizare a puterii protejează alte dispozitive conectate la cablul Ethernet cu putere, precum si portul de intrare a comutatorului in caz de eroare de instalare.
Caracteristici:
    - Ofera alimentare la aparat infrastructură pe cablul Ethernet
    - Alimentare de putere de la distanța pentru AP, AS sau OR
    - Distributie de putere centralizata
    - Cabluri Ethernet inteligente - AE actioneaza ca un patch panel normal ajuns la ~ 48 VDC pe pinii Ethernet neutilizate
    - Senzor de sarcina automat - circuitul de control al puterii detecteaza automat un AP / AS / sau inainte de a oferi putere
    - Intrare (date in): 12 porturi; Ethernet 10/100 Mbps RJ45 soclu mama.
    - Iesire (date de putere Out): 12 porturi; Ethernet 10 / 100Mbps, plus ~ 48VDC RJ45 soclu mama, cu tensiunea DC pe perechi de fire 7-8 și 4-5

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun
Imagine de verificare
Acest anunț a fost publicat de către un vânzător privat.
Ca urmare, legile privind drepturile consumatorilor nu se aplică în cazul achizițiilor pe care le faci de la acest vânzător.
Este deosebit de important să discuti toate aspectele cu vanzatorul si sa iei in seama sfaturile noastre cu privire la siguranta în interacțiunile cu vânzători privati.

Există mai multe entități implicate atunci când cumperi un produs sau serviciu de pe site-ul www.tradecj.eu.
Fiecare dintre acestea au următoarele responsabilități:
Site-ul www.tradecj.eu este responsabil pentru furnizarea serviciilor online, precum contul, publicarea și promovarea anunțurilor, posibilitatea de a cumpăra produse cu Livrare prin www.tradecj.eu.
Vânzătorii privati sunt responsabili pentru vanzarea si trimiterea produsului sau prestare serviciu exact asa cum este descris in anunt.
Dacă ai întrebări legate de achiziția ta, îți recomandăm să contactezi direct vânzătorul privat.
Partenerii noștri de livrare sunt responsabili pentru livrarea produselor către tine, conform Modalitatii si conditiilor de livrare.

Produse asemanatoare