• Creion Original Stylus Microsoft Surface Pen model 1776, Bulk

Creion Original Stylus Microsoft Surface Pen model 1776, Bulk

din categoria Tablete & Accesorii

Creion Original Stylus Microsoft Surface Pen model 1776, Bulk

Din categoria Tablete & Accesorii

0 opinii
200.00 RON
150.00 RON
  • Producator: Microsoft
  • Cod produs: TP00000706
  • Sku: T978266525
  • Livrare rapida cu verificare prin curier!

  • Pentru orice intrebare suna la (+4)0743300047


    Acest anunț a fost publicat de catre un vanzator privat.

    Ca urmare, legile privind drepturile consumatorilor nu se aplică în cazul achizițiilor pe care le faci de la acest vânzător. Informatii privind Drepturile Consumatorilor detaliate in sectiunea de mai jos.


Optiuni disponibile

Privire de ansamblu! Scrieti, desenati sau marcati pe documente digitale. Se simte la fel de natural ca si stiloul pe hartie, avand cerneala la un capat si o guma de sters la celalalt. Creati neintrerupt! Scrieti si desenati cu precizie avand cerneala la un capat. Inclinati stiloul dvs. Surface pentru a umbri schitele, la fel ca si cu un creion de grafit, utilizand varful care se potriveste cel mai bine. Scrieti si desenati in mod natural! Schitati si adaugati umbre cu precizie datorita celor 4.096 puncte de presiune care raspund la cea mai usoara atingere. Cerneala ajunge pe document fara a avea intarziere. Creati-va viziunea! Compuneti o melodie, faceti o scurta animatie, luati notite si realizati design-uri 3D CAD. Utilizati Surface Pen cu aplicatii cum ar fi OneNote, Microsoft Office, Adobe Suite, Sketchable, Bluebeam Revu, Drawboard si Staffpad.

Produs second hand, in stare buna.

Disponibil pe negru sau gri.


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun
Imagine de verificare
Acest anunț a fost publicat de către un vânzător privat.
Ca urmare, legile privind drepturile consumatorilor nu se aplică în cazul achizițiilor pe care le faci de la acest vânzător.
Este deosebit de important să discuti toate aspectele cu vanzatorul si sa iei in seama sfaturile noastre cu privire la siguranta în interacțiunile cu vânzători privati.

Există mai multe entități implicate atunci când cumperi un produs sau serviciu de pe site-ul www.tradecj.eu.
Fiecare dintre acestea au următoarele responsabilități:
Site-ul www.tradecj.eu este responsabil pentru furnizarea serviciilor online, precum contul, publicarea și promovarea anunțurilor, posibilitatea de a cumpăra produse cu Livrare prin www.tradecj.eu.
Vânzătorii privati sunt responsabili pentru vanzarea si trimiterea produsului sau prestare serviciu exact asa cum este descris in anunt.
Dacă ai întrebări legate de achiziția ta, îți recomandăm să contactezi direct vânzătorul privat.
Partenerii noștri de livrare sunt responsabili pentru livrarea produselor către tine, conform Modalitatii si conditiilor de livrare.

Produse asemanatoare