• Adaptor Stick Wireless HDMI Orange TV OTT

Adaptor Stick Wireless HDMI Orange TV OTT

Adaptor Stick Wireless HDMI Orange TV OTT

Din categoria CATV

0 opinii
70.00 RON
  • Producator: Alti Producatori
  • Cod produs: TP00000648
  • Sku: T983070613
  • Livrare rapida cu verificare prin curier!

  • Pentru orice intrebare suna la (+4)0743300047


    Acest anunț a fost publicat de catre un vanzator privat.

    Ca urmare, legile privind drepturile consumatorilor nu se aplică în cazul achizițiilor pe care le faci de la acest vânzător. Informatii privind Drepturile Consumatorilor detaliate in sectiunea de mai jos.

Despre Adaptor Stick Wireless HDMI Orange TV OTT:

Orange TV reprezinta solutia operatorului de telefonie mobila de a oferi inclusiv servicii de televiziune. Poti opta pentru astfel de servicii prin intermediul unei antene satelit cu receiver pentru televizor sau poti avea parte de aproximativ aceeasi reteta prin aplicatia Orange TV Go.

Daca vrei sa transpui pe un ecran mai mare ceea ce vizionezi pe un smartphone sau pe tableta prin Orange TV Go, atunci ai nevoie de tehnologie DLNA pe aceste dispozitive sau poti apela la un stick pentru streaming digital.

Exact asta este si Stick Orange TV. El iti permite sa vezi ceea ce este transmis prin aplicatia Orange TV Go direct pe ecranul televizorului. Singurele conditii sunt ca tu sa fii abonat la Orange, ca TV-ul sa dispuna de conectivitate HDMI si sa ai un router Wi-Fi cu conexiune la internet. In functie de viteza internetului vei avea parte de o transmisie mai buna sau mai putin buna.

Specificatii: 

Procesor: Procesor audiu/video Cavium cu protectie DRM (Adobe Access), procesor Wi-Fi Qualcomm

Conectivitate: Wi-Fi 802.11 n , dual-band 2.4 sau 5 GHz, HDMI 1.4, microUsb (doar pt alimentare cu energie electrica)

Dimensiuni: 93 x 37 x 12 mm 

Greutate: 33 grame

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun
Imagine de verificare
Acest anunț a fost publicat de către un vânzător privat.
Ca urmare, legile privind drepturile consumatorilor nu se aplică în cazul achizițiilor pe care le faci de la acest vânzător.
Este deosebit de important să discuti toate aspectele cu vanzatorul si sa iei in seama sfaturile noastre cu privire la siguranta în interacțiunile cu vânzători privati.

Există mai multe entități implicate atunci când cumperi un produs sau serviciu de pe site-ul www.tradecj.eu.
Fiecare dintre acestea au următoarele responsabilități:
Site-ul www.tradecj.eu este responsabil pentru furnizarea serviciilor online, precum contul, publicarea și promovarea anunțurilor, posibilitatea de a cumpăra produse cu Livrare prin www.tradecj.eu.
Vânzătorii privati sunt responsabili pentru vanzarea si trimiterea produsului sau prestare serviciu exact asa cum este descris in anunt.
Dacă ai întrebări legate de achiziția ta, îți recomandăm să contactezi direct vânzătorul privat.
Partenerii noștri de livrare sunt responsabili pentru livrarea produselor către tine, conform Modalitatii si conditiilor de livrare.

Produse asemanatoare